CALCEOLA

zeliščna vitaminska krema (150 ml)

NAMEN:


 • Connector.

  ENERGETSKA masaža refleksno conskih površin telesa (dlani in podplatov) ter spodbujanje telesa k samozdravljenju

 • Connector.

  RAVNOVESJE notranjih organov ter delovanje celotnega organizma

 • Connector.

  SPROSTITEV in HARMONIZACIJA celotnega telesa

CALCEOLA krema

S pomočjo negovalne kreme ter njenih učinkovin se poveča rezultat terapevtovega dela. Skozi refleksne točke, poleg splošnega ugodja, dosežemo tudi globoko sprostitev in s tem zmanjševanje bolečin v posameznih predelih telesa.

Kje kupiti izdelek?
Placeholder

NAČIN UPORABE

Svetujemo tanek nanos na kožo stopal in dlani.. Predlagani način uporabe je priložen tudi pri vsakem proizvodu.
Krema zagotavlja potrebno drsenje – ne spodrsavanje, ne prehitro vpijanje kreme v povrhnjico in naprej globje v tkivo. Ustvarja občutek hladu, koža pa ostaja topla.

SESTAVINE

Sestava: Regrat, Ognjič, Rožmarin, Poprova meta, Timijan, Olje Borage, Vitamin A, E.

OPISI ZDRAVILNIH RASTLIN IN DRUGIH UČINKOVIN

Sestava kreme

Sestava: Regrat, Ognjič, Rožmarin, Poprova meta, Timijan, Olje Borage, Vitamin A, E.
REGRAT: (lat. Taraxacum officinale radix)
Regratovi pripravki stimulirajo vse žleze in muskulaturo prebavnega trakta. Povečajo izločanje žlez slinavk, želodčnih in črevesnih žlez, jeter, žolčnika ter trebušne slinavke. Vpliva na čiščenje krvi ter s tem spodbuja presnovo in stimulativno deluje na zdrave organe za izločanje ter na ta način pospešuje izločanje odvečnih snovi iz telesa. Deluje pri revmatičnih obolenjih in je dober rastlinski diuretik-akvaretik (pospešuje prekrvavitev ledvic in na ta način izboljšuje filtracijo ter povečuje izločanje seča).
OGNJIČ: (lat. Calendula officinalis flos)
Zdravilni ognjič je antiseptik (deluje proti bakterijam in drugim kužnim mikroorganizmom na koži), nekatere sestavine predvsem smole pa delujejo fungistatično (proti glivicam).Ognjič je tudi adstringens (krči in suši tkivo) za kapilare, zato zelo pomaga pri celjenju ureznin in drugih ran ter zdravljenju krčnih žil in raznih vnetij.
ROŽMARIN: (lat. Rosmarinus officinalis herba)
Učinkuje pri prebavnih motnjah, pri vetrovih in lažjih krčih, pospešuje izločanje prebavnih žlez, vpliva na krvni obtok in boljše izločanje vode ter prekrvavitvah ženskih spolnih organov. Flavoni in karnozolna kislina delujejo antioksidativno. Rožmarinska kislina deluje antiflogistično in zavira nastanek vnetij. Uporablja se pri bolečinah mišic in sklepov, pri motnjah v obtočilih in za stimulacijo živčevja.
POPROVA META: (lat. Mentha piperita herba)
Deluje spazmolitično (proti krčem), predvsem na gladko mišičje prebavnega trakta, pospešuje izločanje žolča ter preganja vetrove. Zelo uspešno se uporablja pri jetrnih in žolčnih obolenjih, povezanih s kolikami (huda bolečina zaradi krčev gladkega mišičja).Pomaga pri živčnosti, nervoznem srcu, slabem spancu, glavobolu in celo migreni. Hlapno olje zmanjšuje bolečino in sicer neposredno na mestu nanosa ali posredno preko refleksov v oddaljenih predelih kože ali celo na drugih organih. Je odlično sredstvo proti slabosti želodca, povezani z bruhanjem.
TIMIJAN: (lat. Thymus vulgaris herba)
Deluje antibakterijsko in spazmolitično, blaži oz. sprošča krče.Pri glavobolu, živčnih bolečinah, išiasu in revmi blaži bolečine.
Zaradi antiseptičnih in krepčilnih lastnosti je timijan koristno krepčilno zdravilo za imunski sistem. Najbolj pomaga pri kroničnih okužbah,predvsem glivičnih.
Olje BORAGE: (lat. Borago officinalis)
Zaradi velikih količin rastlinskih sluzi je boraga dobro blažilo za vneta ali razdražena tkiva. Blažilni vpliv na kožo pomaga pri ranicah ali vnetjih na koži. Olje iz semen borage vsebuje izjemno veliko nenasičenih maščob – največ gama linolenske kisline, ki jih potrebuje organizem za izgradnjo bioloških membran ter nastanek tkivnih hormonov (bistveno več kot olje dveletnega svetlina – lat. Oenothera biennis). Z oljem iz semen zdravimo revmo, ekceme in druga kronična obolenja kože.
Vitamin A:
Vitamin A že desetletja nosi oznako “vitamin za kožo”.Zaradi antioksidativnih lastnosti je bilo mnenje, da beta karoten preprečuje zgodnje staranje kože. V Evropi prodajajo kreme za pomlajevanje kože, v katerih so antioksidanti, kakršna sta beta karoten in vitamin E. Sintetična derivata vitamina A,retin-A in tigason običajno uporabljajo za zdravljenje aken in psoriaze. (Retin-A v obliki kreme dokazano zmanjšuje gube in druge zunanje znake staranja.)
Vitamin E:
Je bistvenega pomena za normalno delovanje telesa in je še posebej pomemben za normalno nevrološko delovanje pri ljudeh. Je tudi močan antioksidant in v telesu velja za “prvo obrambno linijo” proti peroksidaciji lipidov – to pomeni, da pred napadi prostih radikalov varuje polinenasičene maščobne kisline v celičnih membranah. Prosti radikali povzročajo take celične poškodbe,ki jih povezujejo z začetkom raka in boleznimi srca. Je torej antioksidant,ki pomaga preprečevati poškodbe celičnih membran, zaradi katerih postanejo celice dojemljive za kancerogene spremembe.

Miran Gavrilovič, proizvajalec BIO-PHARMA d.o.o.

Društvo refleksoterapevtov Slovenije je našemu družinskemu podjetju BIO-PHARMA d.o.o. izkazalo veliko pozornost, zaupanje in hkrati postavilo izziv pridobljenemu znanju ter izkušnjam, da bi izdelali specifično negovalno kremo namenjeno izključno njihovim potrebam in zahtevam. Projekt izdelave tako specifičnega proizvoda je zahteval razumevanje in poznavanje temeljev refleksoterapije.
Na dlaneh in podplatih so refleksne cone organov in organskih sistemov.

To sta najbolj raziskana in uporabna mikrosistema telesa, poleg ušes in lobanje.

Refleksne cone odražajo trenutno stanje organizma in beležijo kronologijo dogajanja v telesu.
Pri zdravem človeku so cone neboleče, pretočnost energije je neovirana. Ko človek zboli je pretok energije oviran, ni ravnovesja v delovanju organov in organskih sistemov, pojavita se napetost in zastoj. Motene refleksne cone bolijo.
Z obdelavo refleksnih con odpravljamo bolečino, napetosti, ovire, vzpodbudimo pretočnost vseh telesnih tekočin, odpravljamo otekline, vzpodbujamo imunski sistem, vzpodbujamo razstrupljanje in izločanje odpadnih produktov prebave in presnove ter na splošno vzpostavljamo ravnotežje v delovanju celotnega organizma.

Pri refleksoterapiji je zelo pomemben stik terapevtovih dlani s površino kože stranke.
Krema zagotavlja potrebno drsenje – ne spodrsavanje, ne prehitro vpijanje kreme v povrhnjico in naprej globje v tkivo. Ustvarja občutek hladu, koža pa ostaja topla.

Kljub daljšemu kontaktu površin kože terapevta in stranke, ostajajo pogoji delovanja kreme enaki. To pa pomeni kvalitetni in pričakovani učinek dela refleksoterapevta in s tem uspešno terapijo.

Odločitev družbe BIO-PHARMA je bila izdelati kremo na principu V/O – voda/olje.
Za oljno (O) temeljno bazo so izbrane komponente afirmiranega Nemškega proizvajalca TH. GOLDSCHMIDT AG, ki je vodilno podjetje na svetu po kvaliteti v izdelavi rastlinskih komponent za potrebe kozmetične industrije. Temeljna oljna baza predstavlja 26%.
Po tehnološkem postopku dovajamo vitaminski del ter olje Borage z 9% ter vodni del z 65%.
Ustvarimo pričakovano konsistentno in hidratantno kremo.

Namen Calceole

S pomočjo njene vsebine dosežemo boljše učinke refleksoterapije.
Način uporabe Calceole
Svetujemo tanek nanos na kožo stopal in dlani.. Predlagani način uporabe je priložen tudi pri vsakem proizvodu.
Testiranje kreme
Zavod za zdravstveno varstvo Kranj, Laboratorij za sanitarno mikrobiologijo
nam je dne, 27.2.06 izstavil poročilo o preskusu vzorca kreme Calceola v skladu z veljavnimi predpisi z opombo, da vzorec ustreza mikrobiološkim kriterijem.
Mnenje in ocena:

 • Jelka Slapar, refleksoterapevtka
  Takoj, ko sem jo odprla, me je vonj zanesel v Slovenijo. Vonj rožmarina in timijana me vedno spomni na stara, topla zdravila, ki so mi dala občutek topline in dobrine. V Avstraliji sem se navadila na vonj evkaliptusa in tea tree dreves, s katerimi smo obdani. Konsistenca kreme je zelo dobra. Ima dovolj olja, a koza ne ostane mastna po tistem, ko sem jo vanjo vtrla. Zelo prijetno se razmaze po koži in ostane spolzka dovolj časa, da se zaključi lokalna masaža. opazila sem, da se po parih minutah popolnoma absorbira v kozo. Vonj koze po masaži tudi ni preveč močan. Kremo sem testirala na možu in na sebi. Naslednji teden jo bom po potrebi tudi rabila s klienti.
 • Nataša Stojmenovič, refleksoterapevtka
  Krema je super. Ni preveč mastna in ni premalo mastna, tako da se z njo fino masira. Tudi vonj je v redu, ker ni premočen. Zelo primerna se mi zdi za tiste stranke, ki imajo suho kožo na stopalih. Sem jo že skoraj porabila, tako da se zelo priporočam, če jo lahko kupim za nadaljnjo uporabo.
 • Nada Tomazin – Dokl, refleksoterapevtka
  Calceolo sem uporabljala pri več strankah za obdelavo stopal in dlani. Nekaj lastnosti kreme je treba poudariti:- krema je dobro mazljiva

  •  nima ostrega vonja, le diskretno nakazuje prisotnost eteričnih olj in naravnih izvlečkov iz rastlin
  • koža postane mehka in voljna – treba je varčno s kremo, ker preveč nanosa povzroči svalkanje
  • rahlo hladi, da ni trenja pod prsti refleksoterapevta in pregrevanja kože
  • ogrevanje prenese na globje plasti, med tem ko zunanja plast ostane primerno ogreta
  • ne hladna in preveč topla.
   Pri uporabi kreme je pomembna potrpežljivost, ker koža potrebuje svoj “reakcijski čas” to je čas v katerem vpija učinkovine in se nahrani. Tako se lastnost mehčanja povrhnjice dobro občuti.Roka refleksoterapevta se prav tako nahrani, ni pa pretirano gladka, da bi podrsavala. Zanimivo je, da se primerno odzove dorzalna in plantarna stran. Dorzalni del stopala pokriva koža čisto drugačnih lastnosti, kot je koža plantarnega dela. Zanimivo, izjemno dobro se odnese pri koži plantarnega dela npr. pri izrastkih kot so kurja očesa, bradavice, otiščanci itd. Koža obrobja teh tvorb postane bolj voljna in s tem ob obremenitvi pri hoji manj pritiska na notranje globje strukture. Te notranje strukture so mišljenje točke organov in organskih sistemov, ki so na pritisk boleče.Krema ustvarja občutek voljnosti in primerne vlažnosti, kar je zelo dobra lastnost.Tako ni občutka mastnosti na površini in ne povzroča nelagodja, da bi si morali maščobo spirati z dlani ali podplatov.Pomembna ugotovitev za kožne gube:
   – omili ostre robove kožnih gub na stopalih
   – zmanjša globino kožne gube v izogib počem kože (če kožna guba poči nastopi začetek poškodbe notranje plasti in nastane rana).

UTEMELJITEV UPORABLJENIH KOMPONENT

 • Vitamin A in E:
  Koža kot največji telesni organ (pokriva skoraj celotno telesno površino človeškega telesa, ki meri od 1,2 do 1,8 m2 in predstavlja cca 16% telesne teže v debelini 2 mm) preko katerega se terapija izvaja in je skoncentrirana na površino-območje refleksnih con, predstavlja prvo externo zunanjo linijo našega telesa. Zadržuje notranjo energijo in sprejema zunanjo energijo. Je mejnik in hkrati energijski prevodnik kateri vitamin A ohranja prožnost, elastičnost, preprečuje prehitro staranje kože. Vitamin E kot močan antioksidant varuje pred napadi prostih radikalov ter varuje polinenasičene maščobne kisline v celičnih membranah.
 • Olje BORAGE:
  Vsebuje izjemno visok % gama linolenske-nenasičene maščobne kisline, ki jo potrebuje organizem za izgradnjo bioloških membran ter nastanek tkivnih hormonov. Pomembno je dejstvo, da je torej močan antioksidant in varuje celične membrane pred napadi prostih radikalov. Izjemno hranljivo olje, ki kože pretirano ne masti.
  Z uporabo vitaminov in olja Borage se zagotavlja in ohranja čvrstost kože, krati pa tudi prožnost in raztegljivost, ohranja in zagotavlja primarno zaščitno funkcijo, ki jo ima koža t.j. zaščita organizma pred različnimi zunanjimi škodljivimi dejavniki.
  Negovalna krema s tako uporabljenimi komponentami ugodno in blagodejno vpliva na zaščitne funkcije kože, ki se izražajo kot:
  – zaščita pred mehanskimi poškodbami
  – zaščita pred dehidracijo (vode) in penetracijo (vdiranjem) različnih kemičnih snovi iz okolice
  – zaščita pred UV žarki (ultravijolična svetloba), UVC žarki (ultravijolični žarki C – ne prehajajo skozi navadno steklo), UVB žarki (ultravijolični žarki B – ne prehajajo skozi navadno steklo, prehajajo pa skozi vodo), UVA žarki (ultravijolični žarki A – prehajajo skozi navadno steklo)
  – zaščita pred patogenimi mikroorganizmi
  – termoregulacija
  – imunska aktivnost
  Krema z takšno (O) oljno temeljno bazo, vitamini, oljem Borage, ki so zastopani z adekvatnimi %, predstavlja nujno pomemben preliminarni del za nadalno vodno-rastlinsko komponento, ki kremo v tehnološkem postopku nadgrajuje in ji daje svojimi rastlinskimi esencami končen pečat in s tem eksplicitno potrjuje namembnost.

Ročno nabiranje avtohtonih rožic v osrčju narave in vzgojene rožice na 800 m nad morske višine zagotavljajo prvobitnost in ohranjajo naravnost, s tem pa tudi nedvoumno vplivajo na kvaliteto, ki je izjemnega pomena.
Vodni (V) del komponente negovalne kreme predstavljajo:
Regrat, Ognjič, Rožmarin, Poprova meta, Timijan

Refleksoterapija je holistična metoda in človeku prijazna terapija. Poudarek je v nežnem čutnem dotiku in subtilnosti obravnave. Po enakem principu se upoštevajo učinkovine vsebovane v rastlinah, s tem, da je vsaka navedena rožica vpeta v proces s svojimi lastnostmi in delovanjem, ki se izraža na sledeč način:
Uporabljene rastline so po Ur.l. RS št. 1/99 po ODREDBI o razvrstitvi zdravilnih rastlin razvrščene v kategorijo H (zdravilne rastline, ki se lahko uporabljajo kot hrana). So rastline z blagodejnim delovanjem, so hrana našemu telesu
iz katerih telo ustvarja energijo za svoje delovanje.

HIPOKRAT (460-377 pr.n.š.) – oče medicine je 400 let pr.n.š. rekel:”Vaša hranila naj bodo zdravila in vaša zdravila naj bodo hranila”.
Treba je razumeti kakor tudi doumeti, da je človek CELOTA – telo, razum, čustva in duh, je torej del narave in je zato bolj dojemljiv za sprejemanje naravnih snovi kot pa za delovanje kemikalij. Naš razvoj je milijone let potekal v nenehnem stiku z rastlinami in preostalim živim svetom in je ostal tak do danes.
Zdravilne rastline lahko učinkujejo na celoto, ne le na določen sistem, torej delujejo sinergistično. Če na rastline gledamo le kot na vir posameznih učinkovin, ne moremo videti njihove resnične moči, saj poleg tega, da vplivajo na telo, delujejo tudi na ŽIVLJENSKO SILO, ki nam daje moč.
Tako kot je človek povezan z okoljem, tako so med sabo povezani posamezni deli telesa. Holistični pristop preučuje vzorce človekovega mišljenja, obnašanja in dela ter njegovo kulturno okolje, saj prav tu najpogosteje tičijo bistveni vzroki za nastanek “bolezni”. Iz tega zornega kota beseda ZDRAVJE ne pomeni le odsotnost bolezni, temveč URAVNOTEŽENO DELOVANJE ORGANIZMA.
Rezultat združenega znanja, strokovnosti, izkušenj, ljubezni do dela je CALCEOLA zeliščna vitaminska krema, ki oplemeniti delo REFLEKSOTERAPEVTA.


KVALITETNE SUROVINE

Za pripravo kvalitetnega proizvoda je pomembna ustrezna izbira surovin ter postopka izdelave. V podjetju BIO-PHARMA so vsi proizvodi skrbno pripravljeni v okviru butične-maloserijske izdelave.

ZDRAVILNE RASTLINE

Uporabljamo certificirane rastline iz kontrolirane pridelave ter nekatere doma nabrane avtohtone rastline. Za dobro učinkovitost proizvoda je izjemnega pomena ohranjanje prvobitnosti učinkovin.

Zakaj naravna ZELIŠČNA kozmetika – fitokozmetika ?

Kozmetika pomeni NEGA LEPOTE. Pri tem takoj pomislimo na celostno nego telesa, nego kože, ki je naš največji organ. Ob tem pa dostikrat pozabljamo na telesno povezanost kože z notranjim fizičnim stanjem telesa in duhovnim stanjem. Naša koža je nedvomno ogledalo naše notranjosti, zato je pomembno človekovo notranje ravnovesje kakor tudi harmonija z zunanjim svetom.
Osnovna vrednost naravne rastlinske kozmetike se kaže v njihovih osnovnih naravnih sestavinah, ki so eliksir življenja in lepote ob pravilni izbiri (uporaba avtohtonih rastlin) in izdelavi končnega izdelka.

Kremna osnova (CALCEOLA krema)


Za izvajanje ENERGETSKE masaže refleksno conskih površin telesa (dlani in podplatov) ter celostne masaže telesa je krema izdelana po postopku V/O (voda v olju). Krema je dovolj hidratantna – vlažilna, saj vodna komponenta predstavlja več kot 65% z dodatkom LANOLINA v mazilni osnovi.

LANOLIN je popolnoma naravna rumena voskasta snov pridobljena po posebnem postopku iz ovčje volne katero ovce izločajo preko lojnih žlez.
Človeška koža ga zelo dobro prenaša saj je zelo podoben človeškemu SEBUMU (mešanica lipidov katere proizvajajo in izločajo žleze lojnice).
Zaradi svojih odličnih lastnosti:
• GLOBINSKI VLAŽILEC ZA KOŽO (emolient)
• UPOČASNJUJE IZHLAPEVANJE VODE
• EMULGATOR (regenerator)
• GLOBOKO PRODIRA V TKIVO
• VEŽE 2X VEČ VODE NASE
• REGENERATOR SUHE, RAZPOKANE KOŽE
• KOŽO NAREDI MEHKO IN PROŽNO TER JE PRIMEREN TUDI PRI NOSEČNICAH
in vgrajenih ostalih naravnih učinkovin tako CALCEOLA zagotavlja potrebno drsenje – ne spodrsavanje, ne prehitro vpijanje kreme v povrhnjico in naprej globje v tkivo kar je za učinkovitost in namembnost izjemnega pomena.


Kje kupiti naše izdelke?

 •  SANOLABOR d.d., Leskoškova cesta 4, 1000 LJUBLJANA,
  •  PE CITY PARK LJ, Šmartinska 152 g, 1000 Ljubljana
  • PE CENTER LJ, Cigaletova 9, 1000 Ljubljana
  • PE KOSEZE LJ, Ul. Bratov Učakar 54, 1000 Ljubljana
  • PE interspar VIČ, Jamova 105, 1000 Ljubljana
  • PE DRAVLJE, Celovška cesta 280, 1000 Ljubljana
 • JANITRA d.o.o., Prušnikova 1, 1210 Ljubljana – Šentvid , GSM: 031-327-114
 • BAZILICA-ZEL d.o.o., Bratislavska cesta 9, 1000 LJ – Trgovski center TUŠ, tel.: 01/541-00-54,
 • NutriLAB d.o.o. (trgovine NATURA), Ul. Bratov Škofov 3, 1000 LJUBLJANA, tel.: 01/431-63-16
  •  PE LJUBLJANA, Slovenska c. 47, 1000 Ljubljana
 • Lekarna Nove Poljane – Dušan HROBAT, Gasparijeva ul. 2, 1000 Ljubljana
 • ALAJA MIT d.o.o., Vodnikova 123 a, 1000 Ljubljana
 • TOSAMA d.o.o., Šaranovičeva cesta 35, 1239 Domžale
  • PE BELA ŠTACUNCA City park Lj, Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana
 • ZAKLADI NARAVE d.o.o., Brnčičeva ul. 13, 1231 LJ-Črnuče, tel.: 01/560-93-30
  • PE KOSEZE – pokrita tržnica, Vodnikova c. 187, 1000 Ljubljana
 • NORTH d.o.o. – domača lekarna NORTH, Šifrerjeva ulica 18, 1000 LJ (pokrita tržnica BTC), gsm: 040/800-204
 • 4EVERLIFENET, Vlado BALAŽINEC s.p., Derčeva UL. 35 , 1000 LJ-Šiška, tel.: 01/549-71-05, Vlado BALAŽINEC
 • KAMILICA d.o.o., Dunajska cesta 111, 1000 LJUBLJANA, tel.: 01/568-20-39,
 • MERELA d.o.o., Lončarska steza 6, 1000 LJUBLJANA, ga. Urška Urh, tel.: 01/438-42-10, GSM: 051/374-904
  • PE LJUBLJANA, Dunajska 129, 1000 Ljubljana
 • Prodajalna RŽ BIO PREHRANE – Viktorija HOČEVAR s.p., Cesta Andreja Bitenca 145, 1000 Ljubljana
  • Prodajalna RŽ, Celovška 79, 1000 Ljubljana
 • Lekarna BROD – Babnik Barbka, Tacenska 120, 1000 Ljubljana
 • BIOVERA d.o.o., Andričeva ul. 12, 1000 Ljubljana
  • trgovina BIOVERA, Galjevica 9, 1108 Ljubljana
 • MB INTERVID d.o.o., Celovška cesta 122, 1000 Ljubljana, Ga. Elizabeta gsm: 040/869-105
 • Lekarna ZALOG – mag. Sonja MARN, Zaloška cesta 269, 1000 Ljubljana, tel.: 01/549-26-41
 • SREČKO FERŠ S.P., Ohonica 4a, 1353 Borovnica, Suzana FERŠ GSM: 051/632-311
 • SANOLABOR D.D.,
  • PE MEDVODE, Cesta komandanta Staneta 4a, 1215 Medvode
  • PE DOMŽALE, Slamnikarska cesta 1, 1230 Domžale
  • PE KAMNIK, QLANDIA, Domžalska cesta 3, Kamnik
 • MEDIVITAL d.o.o., Žlebe 13 f, 1215 Medvode
 • TOSAMA d.o.o., PE BELA ŠTACUNCA ,Šaranovičeva cesta 35, 1239 Domžale – Vir
 • DOBRA MISEL d.o.o., Ljubljanska c. 29, 1360 Vrhnika, tel.: 01/750-59-51,
 • SANOLABOR D.D., PE KRANJ, Bleiweisova 30, 4000 Kranj
 • POGAČNIK LEA – lekarna PLAVŽ, cesta Maršala Tita 77, 4270 Jesenice
  • PE VITACAREplus – MERCATOR center Primskovo, Cesta Staneta Žagarja 69, 4000 Kranj
 • MEDPROTECT D.O.O., Tacenska cesta 12, 1210 Ljubljana Šentvid
  • PE KRANJ, Kidričeva cesta 2, 4000 Kranj, tel: 04/201-48-50 ga. Marija
 • META – Trgovina za zdravo življenje, Meta PALČIČ s.p., Kranjska 4a, 4240 RADOVLJICA, tel.: 04/531-40-20, Meta PALČIČ
 • SIVKA – zeliščna prodajalna, Nina KRIŽAJ s.p., Frankovo naselje 67, 4220 Škofja Loka, tel.: 04/513-17-14, Nina KRIŽAJ
 • Lekarna MESTO 37, Primožič TAVČAR JANKA mag. farm., Spodnji trg 8, 4220 Škofja Loka
 • SANOLABOR D.D.,PE JESENICE, Spodnji Plavž 5, 4270 jesenice

.

 • Karmen ČESNIK s.p., Razpotje 30, 5281 Spodnja Idrija
 • PE NATURA MED, Gregorčičeva ul. 47, 5280 Idrija
 • TOSAMA d.o.o., Šaranovičeva cesta 35, 1239 Domžale
 • PE BELA ŠTACUNCA IDRIJA, Lapajnetova ul. 33, 5280 Idrija
 • Lekarna BOVEC – mag. Barbara CENE, Kot 86, 5230 Bovec
 • LEKARNA SONČEK, Martin LOZAR mag.farm. s.p., Gregorčičeva ul.16, 5270 AJDOVŠČINA, tel.: 05/368-15-07, Martin LOZAR
 • MEDBIRO – Marija Cotič s.p., Glavni trg 5, 5271 vipava
 • SANOLABOR D.D.,PE NOVA GORICA, Industrijska cesta 6, 5000 Nova Gorica
 • MAK – Klara MAKOVEC s.p. (trgovina ARNA), Delpinova 8, 5000 NOVA GORICA, tel.: 05/300-27-16, Klara MAKOVEC
 • POGAČNIK LEA – lekarna PLAVŽ, cesta Maršala Tita 77, 4270 Jesenice
 • PE VITACARE- Qlandia Nova Gorica, Cesta 25 junija 1A, 5000 Nova Gorica
 • NATUR SENS d.o.o., Ložice 28, 5210 Deskle
 • PE Trg. NATURA, Industrijska cesta6, 5000 NG (trgovski center MERCATOR), tel.: 05/302-78-37, Radmila KUZMANOVIĆ
 • PE Trg. NATURA, Bevkov trg 6, 5000 NG
 • OLEA – Rosana Volk s.p. , Ul. Gradnikove brigade 59, 5000 Nova Gorica
 • TOSAMA d.o.o., Šaranovičeva cesta 35, 1239 Domžale
 • PE BELA ŠTACUNCA IZOLA, Ul. Oktoberske revolucije 11, 6310 Izola
 • SANOLABOR D.D.,PE KOPER, Pristaniška 2, 6000 Koper
 • NutriLAB d.o.o. – trgovina NATURA, PE KOPER, Pristaniška ul.2, 6000 KOPER
 • POGAČNIK LEA – lekarna PLAVŽ, cesta Maršala Tita 77, 4270 Jesenice
 • PE VITACAREplus – Planet TUŠ KP, Ankaranska cesta 2, 6000 Koper
 • TOSAMA d.o.o., Šaranovičeva cesta 35, 1239 Domžale
 • PE BELA ŠTACUNCA KOPER, Blagovnica Oviesse, Pristaniška 4 6000 Koper
 • SIRAH d.o.o., Partizanska cesta 107, 6210 Sežana, tel.: 05/734-10-07 , Novica NIKČEVIĆ
 • – trgovina KLASJE, Gradišče 12, 6210 SEŽANA
 • M&R, Milena MIKULIN d.n.o., Rozmanova ulica 1, 6250 Ilirska Bistrica
 • SANOLABOR D.D.,PE POSTOJNA, Prečna ul. 2, 6230 Postojna
 • Rosana TRUBAČEV s.p., Cesta pod Slivnico 21b, 1380 Cerknica
 • PE Trgovina KOMARČEK, Tržaška cesta 59, 6230 Postojna
 • MARTINČIČ BRIGITA s.p., Smelijevo naselje 6, 1386 Stari trg pri Ložu
 • PE MEDILEK, Cesta 4 maja 61, 1380 cerknica, Brigita MARTINČIČ, tel.: 01/709-1240
 • SANOLABOR D.D.,PE SLOVENJ GRADEC, Ronkova 4a, 2380 Slovenj Gradec
 • MEDIKEM d.o.o. , Prežihova ulica 13, 2390 Ravne na Koroškem
 • Cvetličarna MIMOZA – Silvija Lepener Breznik s.p. , Trg 4 julija 39, 2370 Dravograd
 • SANOLABOR D.D.,PE KOČEVJE, Ljubljanska cesta 19, 1330 Kočevje
 • KRISTAL ŠENTJERNEJ d.o.o.
 • KRISTAL – trgovina Šmarješke toplice (hotel), Šmarješke toplice 100, 8220 Šmarješke toplice
 • KRISTAL ŠENTJERNEJ d.o.o.
 • KRISTAL – trgovina Dolenjske toplice, Zdraviliški trg 7 (paviljon rožek), 8350 Dolenjske toplice
 • NAPROFARM d.o.o. – Lekarna Žužemberk, Grajski trg 41, 8360 Žužemberk
 • NATURA M – Mateja ŠOBERL s.p., Stari trg 7, 8230 Mokronog, gsm: 041/642-155
 • SANOLABOR D.D. ,PE NOVO MESTO, QLANDIA, otoška cesta 5, 8000 Novo mesto
 • STARI MOST d.o.o., Glavni trg 17, 8000 NM, tel.: 07/337-01-60, Jana MURGELJ
 • DOLENJSKE LEKARNE NOVO MESTO p.o., Kandijska cesta 1, 8000 NM, tel.: 07/393-29-18
 • PE NOVO MESTO, Kandijska cesta 1, 8000 Novo mesto
 • ALVEA – Andreja ŠPRINGER s.p. ,Glavni trg 11, 8000 NOVO MESTO
 • MERELA d.o.o., Lončarska steza 6, 1000 LJUBLJANA, ga. Urška Urh, tel.: 01/438-42-10, GSM: 051/374-904
 • PE BREŽICE, Kajuhova 1, 8250 Brežice
ZD Zagorje ob Savi (lekarna), cesta zmage 1, 1410 Zagorje ob Savi
 • SANOLABOR D.D.:
 • PE CELJE, Kocbekova 4, 3000 Celje
 • PE CELJE, Opekarniška 9, 3000 Celje
 • BIOTOPIC d.o.o.,
 • Trgovina mesto, Glavni trg 10, 3000 Celje
 • PE City center, Mariborska 100, 3000 Celje
 • MERELA d.o.o., Lončarska steza 6, 1000 LJUBLJANA, ga. Urška Urh, tel.: 01/438-42-10, GSM: 051/374-904
  – PE CELJE, Gregorčičeva 2, 3000 Celje
 • Trgovina TEMPO – Ravnjak Lidija s.p., Zdraviliška cesta 24, 3254 Podčetrtek

SANOLABOR D.D.,PE VELENJE, Tomšičeva cesta 13-15, 3320 Velenje

 • SANOALBOR D.D.:
 • PE MARIBOR – TPC CITY, Ul. Vita Kraigherja 5, 2000 Maribor
 • PE MARIBOR – EUROPARK, Pobreška cesta 18, 2000 Maribor
 • NutriLAB d.o.o. – trgovina NATURA, PE MARIBOR, Koroška cesta 14, 2000 Maribor
 • BIOTOPIC d.o.o., PE Evropark MB, Pobreška 18, 2000 Maribor
 • MIZANI – Maja Pipan s.p. , PE Trgovina MIR, poštna ul.1, 2000 Maribor
 • POGAČNIK LEA – lekarna PLAVŽ, cesta Maršala Tita 77, 4270 Jesenice
 • PE VITACARE – Qlandia Maribor, Cesta proletarskih brigad 100, 2000 MB
 • TOSAMA d.o.o., Šaranovičeva cesta 35, 1239 Domžale
 • PE BELA ŠTACUNCA MARIBOR, Jezdarska ul. 4, 2000 Maribor
 • FLORA d.o.o., Trg 1, 3252 Rogatec
 • prodajalna SONCE, Vetrinjska ul. 18, 2000 Maribor
 • MARTIS d.o.o., Kidričeva ul. 12, 2342 RUŠE, tel.: 02/662-10-07, Matjaž SIMONIČ
 • ŠAJ TRADE d.o.o., Prešernova c.17a, 9240 Ljutomer
 • trgovina ORTOVITA, Prešernova c.17a, 9240 Ljutomer
 • SANOLABOR D.D.,PE MURSKA SOBOTA, Staneta Rozmana 7, 9000 Murska Sobota
 • Trgovina SONČNICA – Nataša Špilak Fartelj s.p. , Obrtna ul. 28, 9000 Murska Sobota
 • LEKARNA-APOTEKA, Brigita PAVLINJEK mag.farm., Cankova 65a, 9261 CANKOVA, tel: 02/540-13-45, Brigita PAVLINJEK
 • LEKARNA-APOTEKA, Brigita PAVLINJEK mag.farm., Rogašovci 14A, 9262 ROGAŠOVCI
 • FJF ŠKRILEC d.o.o., lendavska ulica 37, 9000 MURSKA SOBOTA
 • PE trgovina ORFAM, cesta na stadion 1, 9250 Gornja radgona
 • ORTOMAR,Bogdan MARIČ s.p., Prisojna cesta 4a, 9252 RADENCI (dom starejših občanov), tel.: 02/568-46-39, Bogdan MARIČ
 • SANOVITA, trgovina za vaše zdravje in boljše počutje, Emilija Makovec s.p., Mlinska ul. 6F, 9220 Lendava